OpenID linkgyűjtemény

2009.07.31. 14:59

Valószínűleg igen hasznos lenne egy olyan gyűjtemény, ahol az OpenID kompatibilis weboldalak egy helyen lennének megtalálhatóak. Próbálkoztunk a Startlapnál, hogy engedélyezze számunka az openid.lap.hu oldalt, de elutasították azzal, hogy "már rengeteg portálfelület, rendszer használ már OpenID elérhetőséget, és ezek már jelen vannak a Lap.hu rendszerében".

Sebaj, nem adjuk fel, a gyujtemeny.com szolgáltatás segítségével mi magunk indítjuk el az OpenID-vel foglalkozó webhelyek összegyűjtését. Első körben az volt tervben - és a lap.hu válasza előtt még a lelkesedés is megvolt -, hogy minden kompatibilis magyar weboldalt felsoroljunk itt, azonban erről egyelőre letettünk, mert elég jelentős munka lenne - így maradtunk annál a koncepciónál, hogy az OpenID szervereket tüntetjük fel (első sorban a magyarokat), illetve összegyűjtjük a legfontosabb tudnivalókat. Ezen ötletek mentén született meg az openid.gyujtemeny.com oldal, amelyet lehetőségeinkhez mérten folyamatosan bővíteni fogunk.

A kommentek közé szívesen fogadunk oldal ajánlatokat, amit felthetünk a gyűjteménybe!

A bejegyzés trackback címe:

https://openid.blog.hu/api/trackback/id/tr81279796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása